Házi sajtos Bagett!
Hozzávalókat: 70 dkg Liszt
1 friss élesztő
2 kk só
3.5-4 dl víz amennyit a Liszt igénnyel
1 csipet cukor
1 ek étolaj
1 tojás a lekenéshez
15-20 dkg sajt kb ezt nem mértem le
Az élesztőt fel futattot a víz felébe bele teszem a ugrott és egy pici sót a Liszt én el keverem a sót és beleöntöm a fel futattot élesztőt meg az olajat össze gyúróm és hagyom duplájára kelni mikor megkelt 10 gombócra osztjuk utána bagett formára gyúrjuk sütőpapírral bérelt tepsibe rakjuk a tetejét lekenjük tojással megszórjuk sajttal és 200 fokos sütőbe megsütjük.
Jó étvágyat kívánok:Napsugár 😉
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése